Fargeleggingssett mot nyliberalisme

Makten har mange ansikter, men nyliberalistene forsøker å skjule sitt ved å hevde at det ikke finnes noe nyliberalisme, og at de nyliberalistiske tenketankene kun består av en gruppe venner som tar seg en drink i ny og ne. Med dette fargeleggingssettet kan du bli kjent med noen ikoniske nyliberalister mens du fargelegger portrettene etter eget forgodtbefinnende.

Innhold

A5-hefte på 28 sider, pakke med 12 tusjer.

Last ned heftet, skriv ut og bli kjent med de mest essensielle og latterige nyliberalistene her >>

Bruksanvisning

Ivrig workshop-deltager viser at dette er avmaktsreduserende aktivitet.

Fargelegg motivene i en fritt valgt eller kronologisk rekkefølge. Les teksten som hører til motivet du vil fargelegge før du begynner, slik at du kan meditere over informasjonen mens du fargelegger hovedmotivet og bokstavene under. Om du skal fylle ut hele arket og velge en realistisk eller fantasifull koloritt, er helt opp til deg. Lek og lær!

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: