Fiskeburger på Burger King

.

Ikke gærent dette her, bedre enn hva du vil av teite kebabsjapper i gata, med vennlig betjening og vi i Torggata Blad liker ikke Aftenposten som mener at Mediterranean grill her i gata er bra sak. Fuck then! Dette ekle stedet er bare lengtende etter å bli like gentrifisert som alt annet, Burger King er hyggelig.
Fiskeburger på Burgerking! Et etterlengtet måltid etter tida med dette som kebabgata med god kebab nå er det bare ekkel kebab, og det er greit å snakke her og de trenger å få seg selv opp i dette ekle hipsterområdet, hva er gærent med burger king? Hæ?
Nei, det er ikke slags feil dette her, men det er ekkelt disse som skal følge med tida enten de jobber i Aftenposten eller desslike, slapp’a.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: