Flokk

På gata er det sentralt å gå, ikke stå, på Youngstorget står folk, og ved lyskryss, går man Torggata er dette tydelig, på Arbeidersamfunnets plass står noen, Knut Hamsuns plass, det er her det skal være, for her bodde Knut en tid og dette er en plass med dårlig navn, videre er Karl Johans gate moden for å bytte navn til Edvard Munchs gate!
Tenk hvor annerledes byen vår ble da!
Dikterpuben Burns, og man har Henrik Ibsens gate og Arne Garborgs plass og Kiellands plass og Oskar Braathens vertshus og Hønse-Lovisas hus, nei, Madame Maren Juels vei på Ljan, det å gi byen historisk og kulturell bevissthet er viktig.
Edvard Munchs gate som hovedgata, der man ser flokken han selv malte i angst, og Bergen tiner for meg nå da, undertegnede, der han malte bilde av seg selv grønn i trynet.
Grønn i trynet, herr Blå? Nei, en varm potet er dette i Oslotonen, det er nå det skal skje.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: