Folkets røst

Skal man i det hele tatt klage. Skal man i det hele tatt bry seg med noe, skal man det. Nei, noen skal klage og andre skal sjekke gutter, og det er himmelen, når det lykkes og man får det som man vil, for man er ikke snill når man sjekker gutter, man gjør det bare på faen, av hat til mannekjønnet. Kokeliko! Nina sier ikke stort til folk, hun sjekker mobilen hele tiden og det er det det dreier seg om, sjekke for henne, iik!
Nei, det dreier seg om å finne folk å prate med for faen og jeg ser meg om i vrede da og finner folk å ikke prate med om ditten og datten og en fremmed fugl kommer her og spør meg om hvordan det går og jeg sier Joa.
Dittenkvartalet var en tid og der er det regjeringsbygg nå og våre folkevalgte ordner opp å administrere og denne fylkesreformen synes de er kjempegøy Jan Tore Sanner og faen.
At fylkene skal slås sammen til Innlandet og Vestlandet og Sørlandet eller hva det er, synes folk så dumt at man ikke gidder å stemme en gang, men Trygve Slagsvold Vedum er folkets røst i dette og sier at dette her folkens, det gidder vi ikke!
Nei, vi ser at Senterpartiet har blitt folket røst og det er bra.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: