Folkets Røst

witkacy

Torggata Blad åpner ny spalte. Folkets Røst. Hva er folket, hvem er folket? Gatefolket, folket i gata, på puber, i butikker, og fem på gata som går sammen i virvelvind forbi Seven Eleven i Torggata! På dagen, på natta!
Folket har talt sammen, på pub, og folkeviljen er det folk sier til deg når du får dem i tale.
Folk sier mye rart, sier folk, men det er jo et poeng hvem de sier det til. Til deg, til naboen, til sidemannen på trikken, til Torggata Blad, til gallup på telefonen.
Telefonen kan ringe og de får andre tanker og stemningen utover kvelden på kafé er mer stemningsbeskrivende og folk kan tale over seg.
Folk er offisielle, og det motsatte, sier ting i fortrolighet og det er spennende! Livet!
Folket er vakkert!
Jeg ble involvert i en sak en gang som jeg ikke kunne si noe til da, om hvorvidt folk er dumme, en drev og spurte alle om Folk er dumme, og mente selv at folk ikke er det!
En håpløs påstand, selvfølgelig, men det satte tankene i sving, og min publisering nå er å få folk i tale. Hva mener de egentlig da?

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: