Førstehjelpsskrin mot nyliberalisme

Yt motmakt med disse avmaktsreduserende hjelpemidlene:

Neoliberalism isn't an economic program – it's a political program designed to produce hopelessness and kill any future alternatives.

David Graeber

Kort om Arendalsuka 2023

I stand-teltet presenterte vi en oppdatert versjon av objektsamlingen «Førstehjelpsskrin mot nyliberalisme» som for anledningen var oppgradert med fire nye hjelpemidler: Lappesaker til skattesmutthull, Velferdsstatskutt-kutteren, Jobb for arv-slipset og Boligflåttfjerneren.

I tillegg til å stille ut førstehjelpsskrinet holdt vi også ulike praktiske workshops i stand-teltet – deriblant button-verksted og pepperkakevoodo-verksted. Som for standen for øvrig, appellerte workshopene til både voksne og barn, og dannet grunnlag for gode samtaler på tvers av verdisyn og partitilhørighet.

Disputasen

Valgvake på Galleri Sagene Kunstsmie 11.09.23

Bakgrunn for prosjektet


Kjenn din fiende

Heldags-seminar på Clarion Hotel The Hub.

Se program og foredragsholdere her >>

Rapport fra seminaret

Harald Langes omtale av Torggata Blads seminar «Kjenn din fiende».

Nyliberalismenummeret

Er det virkelig slik Margaret Thatcher påsto i sine glansdager at «there is no alternative»?

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: