Frankrike Danmark

av Dario Flo

Vi er på pub og ser kamp, dette er greit. Danmark har en jobb i gå videre, sikker med uavgjort, Frankrike er videre allerede. Nå 0-0. Slutt 1. omgang snart. Rimelig avslappa kamp for begge lag. Peru leder 1-0 over Australia, da er Danmark videre uansett.
Det danske laget virker tent. Man kan snakke i gåter om dette danske laget, Nordens siste håp i VM, men uansett, jeg tror på folks syn på dette spillet, Danmark har en kjent spiller, Eriksen, man må studere han nærmere nå, han kan blomstre.
Mens dette skjer, er det her i gården ikke noe som skjer av betydning, for Frankrike er ikke i vater om de taper eller vinner driter de en lang marsj i, men de må spille.
Kampen spilles i Moskva, og Russland er et stort land. Men dette er fin sak for å ta temperaturen på VM, vi snakker om en kamp som nesten ikke har betydning, der Danmark må finne en mulighet til å gjennomskue det franske spill.
Vi ser meg sitte her og ikke klage over det danske spillet, jeg ser et dansk lag som har en del kvaliteter for videre spill nå.
Frankrike har ikke interesse i det hele tatt av denne kampen nei. Det er treningskamp for dem.
Peru leder nå 2-0, og det er duket for Damark.
53 minutter, ikke noen hatkamp dette.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: