Gate

Å gå en gate, krever mot. Alt kan skje. Alt. Dette er ikke min bursdag, dette er en vanlig dag, 12. juni, en gammel dato, som Wesenlund brukte til å fleipe med 17. mai. –Hvorfor feirer vi så 12. juni?! Christian Michelsen vet vi jo alle!
12. juni, en parodidag, for feiginger, dermed er vi rett og slett preget av datoen, som en type parodidag fra helvete, gata er blåst!
Tjukk i huet rett i kroppen! Feett! Norge forlanger stillstand! Grotesk!
Grotesque, en font, under sans serif, https://en.wikipedia.org/wiki/Sans-serif#Classification , nei, ikke lett dette her, å se folk komme gående som hunder med tunga ute halsende til jobben med brun dokumentmappe under armen og utydelig grå ikke pen dress, mannfolk!
Her ved Arbeidersamfunnets plass mot Folkets Hus og Arbeiderpartiet, en gammel tradisjon, jobbe for folket, for arbeiderne, i fagforening, fett.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: