Gatelangs

raga
(fra video Gatelangs av Raga Rockers)

Jeg går på gata, ække det smart ’a? Kjøper sigg og bommer ikke øl til noen, ikke til Eirk Mosveen en gang, en fyr jeg ikke kjenner! Han var bra journalist i VG en periode, har ikke sett noen artikkel av han på mange år, dumt!
Men jeg er ikke kjendiskåt, jeg har bare lyst på å møte gode mennesker. Hei! No way cake no more! Sitter ikke på konditori og slurper i meg sukker! Mukker ikke for en bayer, kjære. Mukker, sukker, noen lukker døra til et sted, som heter hevn, i Torggata, jeg hevner meg neppe, og sparker inn døra, Burger King er under Trump bygging, det blir vakkert!
Så liten man kan føle seg noen ganger på gata! Yo! Mennesker går som i en eller annen dårlig cyberfilm, mot en, og sigøynere sitter på en trapp som et overbefolket maleri.
Fra hevn til lokk til vans til Muddy Waters Mustang Sally!

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: