Geir

Geir

Vi traff Geir på en herværende kafé i Torggata, han var verdensmester i musikk på Tuba i en liten by i Nederland da han var 18 år. Nå over førti, antar vi, fem på gikk vi, der han sa han kunne alt på gitar, alle tre grepa, videre kunne man anta at han var fra Bø i Telemark, videre mente han at band skulle spelle, svette, og hadde en del info om at han alltid gikk på bluespub Muddy Waters i Oslo fra det starta, en av de første VIPs.
Fett!
Jordnær type som vi kunne prate med etter kort tid, han ble innvidd lett i miljøet på uteserveringa på Cacadou her søndag i fire-tida, og traff en del lokale størrelser som går her mye og visste en del om kjente musikere og hadde sans for kvalitet, for eksempel lyd under konserter, en verdensmann. Geir!

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: