Gentrification

Tøv. Essensielt er gentrifisering og frisere og pynte og lage fasader uten innhold. Dette er ikke skikkelig forstått rundt. Pøh! Politisk korrekthet rundt dette verserer, og det dreier seg om å beholde originaliteten i kulturen all over. Bygge på det som er der fra før i å lage noe nytt!

Det er ikke uten videre gentrifisering i Torggata nå. Vi følger dette i blekka, og gjør intervjuer med de fleste nye sjappene og de gamle, dette er intet skumleri.
De nye sjappene skal tas videre, så som Lee Store og Hevn, og vi skal ha kontrollen med det som skjer, ha overoppsynet.
Problemet med økte leiepriser kommer på et senere tidspunkt, man skal ha liv og røre i gata!
Ok. Et gentrifikat, et sertifikat, staten og kapitalen samarbeider, over en lav sko og kjenner hverandre og det er total samrøre.
I Torggata på pubene kommer man bort i slike kretser, de vanker der selv, de også, blant folket, og det er kult.
Stalltips, Espen Pay kan tenkes å vise seg der på Cacadou og slikt, og vi kjenner til dette at disse Herrene er der det skjer, forbryteren vender alltid tilbake til åstedet, som vi så Olav Thon gikk tur i gata her om dagen, pp og ned Osterhaus gate, med kjent lue, cap, og den var rosa ja orange og han ble tilsnakket, gikk der alene.
Av og til går Fantomet på gata som et helt vanlig menneske. Yo!
I dette bildet er gentrifikasjonsspøkelset borte, for det er mennesker det dreier seg om, som deg og meg, og vi ser dette med The Gentry, adelen, lavadelen, de med spenn til å bygge ut ditt og datt og det koster flesk og huseierne skrur opp leia for profittmaksimering etter en vant kurve fra tilbud og etterspørsel, grunnlaget i den gentrifiserte økonomi.
Dette er jo problemet, dette med å si dette klart, at det eksisterer ikke noe som heter pressområder, hvor det er tillatt å bare selge til høystbydende, jeg selger til de jeg får kontakt med. Basta bom! Og til den pris vi finner ut av sammen, yo!
Man må ha bærekraftige salg!
En klassisk hushai, gjerrig, som ruger på penga sine, er dødfødt menneskelig sett, får ingen venner, bare skryt og omfavnelser og dritt, har ingen venner bare bekjente, Herr Schwindel!

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: