Grünerløkka

Med parkvogn, 22. juli, en type stemning her som ikke slår, hardt, man handler ikke stort nå, tenker. Diskrepans mellom hva som står i avisene og hva folk snakker om, folk er rolige, inntil beinet, Oslo er trygt.
Her et bilde fra Majorstua kaffebar i februar, yeah, en annen tid, en annen stemning, det var før rettssaken og Oslo var i hold up, meget meget gira.
Dreads, ser jeg ikke her nå, her er mer hopalong cassidy, western, american dream, det er harry.
Ja, i forbindelse med leilighet og eiendomspriser i denne byen er det siterbart noe Anders Heger skrev en gang, før finanskrisen, han sa at Grünerløkka er forsimplet, med alle eiendomsmeglerfirmaene rundt Ryes plass, nå er det snart bare eiendomsmeglere som har råd til å bo her i denne byen. Korrekt.
Ja, i forbindelse med fremtiden ses muligheter, her i redaksjonen er det sommer og sol og ikke syndig liv, förståss, det er mye fylla i byen nå, meget vanlig sommersak her, ikke bra.
Jeg går på fylla og Ludvigsen synger på dass!
Sånn er det, men dette blir bedre, føles det som, folk er våkna opp til dåd.
Dyd? Finanskrisa i 2008 lærte nok folk mye av, ikke minst jeg, uansett, vi lever.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: