Grünerløkka

Just arrived, på en måte underfundig, there was these guys, and dolls, og så videre, Grünerløkka er eksentrisk. Kolerisk, og innelukket, som en egen by, jeg ser inn i dette Parkteatret, som jeg har jobba på mye og ser kafeen her og de utenfor som er utafor og denne gjengen her er grei.
Vel, flere har kommet, arrived, at a gathering, okay! Hva skjer? Hei du, morn på deg også, det var pisskaldt, har ikke heilt våkna enno altså, og dæven, til no?
Et konglomerat av setninger florerer, Honoré de Balzac, er det det de leser, i Gamlebyen, oppe i en loftsleilighet, nei, ikke det at jeg sladrer her, bare sampler, som slamp jeg er, og utenfor er det ingen.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: