Helsevesenet

byråd

Som politiker er det meg ikke knekkende likegyldig hva vi jobber med. Politikk ER å bedre folkehelsen.
De frittalende høner innafor bransjen sier masse rart. Digital slump. Moroklumpen, helse er frihet. Helse er trygghet. Helse er meningsfullt arbeid. Gode samarbeidspartnere, i likeverd. Ytringsfrihet.
Velkommen til St. Halvards by!
Oslo er nå en landsutvikler, i stort, en motor, som Raymond sa da han presenterte byrådet, Inga Marte blir byråd for helse og eldre, fint team!
Dette er det noe å gjøre vesen av!
Rolv Wesenlund kunne fortsette å avvikle helsekøene, bare flytte dem et annet sted! Yo! Meg bekjent er det det første man mister, som faresignal, humoren.
Halal humor! Innafor.
Helse i hvert hull, sa man før i tida, helsetrøye, glimrende reklame! Den har satt seg!
Helse, det er ikke bare trim!
Å leve sunt, hva vil det si, det er å være seg selv.
Politik er att vilja, sa Olof Palme, politikk er det muliges kunst, sa en her om dagen, politikk er politikk, sier jeg, vel, det vil si organisere seg slik at menneskeheten får det bedre, vise forhandlingsvilje og sluhet mot stympere!
En forgåelse av de råeste er å ikke bruke stygge ord fra bystyrets talerstol, ok.
No offense, no filipens, fittepreik om helse går på formaninger, uten understatement, kommandoer, stå i bro, tren!
Fotball kan være gøy, svingstang, de kommunikative arbeidsmetoder lever på LYST.
Jeg gjør det jeg har lyst til, det jeg føler for, alltid.
Helse, det er jo meg kjært, at andre har det bra, og en psykologisk tilnærming er den viktigste der, hjelpe folk fri for hemninger og dritt.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: