Her

IMG_1976

Man er et sted, Starbucks, man hviler, i seg selv, blant mennesker, med forskjellige hårfarger, og rødt og gult dominerer ikke. Det er grått, kjedelig, surt, ikke spesielt, man håper på tøvær, dette er en kaffemaskin. Ikke fint, men nytt, det må gå seg til, Kaffebrenneriet er et godteri, her er bare mørkt og trist og leit. Ser man det!
Mentalitet, dette er internasjonalt sted og en del turister ses her nå etter hvert, for dette er kjent kjede i verden. Fett nok.
Game over, for fordommene mot dette stedet, her får man en stor kopp kaffe til 28 kroner, den er veldig stor, da er det som alle andre steder basert på mengde, American Style.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: