Herr Nilsen

Et sted for musikk, for øl i arbeidstiden, ved Tinghuset, på CJ Hambros plass, og her har det vært pub i mange år, på dette hjørnet, det het Speaker’s corner. Vel, det var før Tinghuset, og her kan man kontemplere historie og her lå en rekke etablissementer og ikke Røde Mølle, men et in-sted og vi er ikke langt fra Blitz, begynnelsen av Pilestredet og her går trikk. Frem og tilbake og nå er det sak i huset her det tinge og man diskuterer så fillene fyker men i dag er det fredag og helg.
Bretteville står det på en plakat, det er musikk, bilde av en med gitar, Buckley’s er blues, det er rett i nabolaget og man kan koble og på naboen her Per på Hjørnet er det også musikk og det er Juristen over plassen og Sjakkmatt og gladelig skulle jeg vært på alle disse stedene nå, tatt dem.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: