Hm

bernie sjef

Etter en nyhetsmorgen som er heit, er det klart for meg at folk velger til venstre i USA. Massemobiliseringen for Sanders går til Washington nå og de etablerte elitene skjelver i buksene. Gøy. New York Times og Washington Post er uavklara her fordi de har etablert seg som støttespiller for Clintons.
Hilary Clinton er fitte. Knapt nok det. Røy. Lurendreier, og ikke engang American Dream! Det er Bernie Sanders, komme fra ingenting, Desolation Row til presidentmakt, hu har bare fulgt sin mann lojalt, ingen biter på det der!
Hun er gentrifisert feminist, ta dette i bruk, hu er ikke gøy å snakke med, hu er ingen smaragd, hun er ikke selvstendig!
Hu er bare kvinnen bak mannen.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: