Hm

Hm

Tekst Bror Wyller

I går kom jeg ut av språket og ble et lett bytte. Kostumsvingaren svinger seg i valsen. Jeg kan ikke spise. Og vil få voldsomme problemer utover dagen.

Se meg selv stående og puste.

Og jeg er ikke munter. Og de kommer ikke til å operere. Og det er forferdelig. Og jeg sitter her tvert og er ute.

Og når ingen utveier fins, er jeg som en dukkestue, kan flytte dukker mellom rom, apologet Hansen istemmer, som en film som er laget, om dukkehus til begjær, jeg er lekt med av omgivelsene.

Schladming, slalåm, cup, jeg trener til begjær, og likner ikke grisen i mine resonnementer. Og kan gå ut og røyke og la det være, og spille tennis på Bygdøy, du vet, og det er og blir ikke på moten å være kvalm, en brevdue blir sendt oppimellom trærne og jeg halser nedover bakken.

Ulydighetstest fem lyder så her, det er et herremåltid som ligger og ulmer, i trær, utover det har jeg ikke noe viktig å si.

Å pingle, å si noe desinformert, er å sakesløse et tau for intet, betalbart, videre i vind et klengenavn på regn, tufs, og når jeg aboriginerer en åstedsbefaring i et landskap så fint og flott, ingen innertier, dette. Og jeg nedrasjonerer en blink til en fyllefest til Kapp Horn, et slarv, i en varv, når et spøkelse lammer uværet, er det for lite.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: