Hospitset

Tekst: Fake Snake

Hospitset ligger ikke på IKEA. Ikke på Slependen heller, men uansett, Hospitset tror det er et kulturpalass. Framifrå fyrer og kvinns styrer der, ved allmøte og styre og daglig leder og er i utmerket form på morran til å bygge kultur. Se hvilken kultur! Nei, det er internt oppgjør hele tiden for å vise seg selv som kultiverte skikkelser, men dette er bare kulturelt alibi for å bygge selvstyrt hospits, trist.

Hospitset var stedet og Stedet en kafé, Grønt lys over Dagros, Generelt helvete 1993, det er på tide å dra fram helvetet som en norm i verden, for ens syn på saker og ting. Helvete!

Gentrifiseringsprosessen går uhemmet fram der man har for store tanker om seg selv, rett og slett, man snakker som man har vett til og påstår man er anarkister, til sist er det fullstendig oppspist av kulturindustrien og da må man være rådsnar og påstå at man mener det man sier i nuet og lage groteske tablåer i det grusomme for å slippe tyn. Borgerskapet digger slikt så man blir ristet litt i lankene og kan gå på videre fulle av forakt.

Kulturpalasset går videre som en båt på elva og slipper først taket når man er i Norheimsund i Hardanger der en sviske løper ut i havet grønn. Trist. Nei, dette borger for utflippa kultur i grønt djevelskap der man herjer med individet som kommer der for å bli vist fram noe virkelig, ikke fortell dette til noen!

Ganske så normalt har man fått en totalgentrifisert scene på Vega som borger for å dra dette til det enda mer egosentriske, om mulig, tiltredes!

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: