Høstutstillingen

Høstutstillingen
Åpning, og det er ikke meg som forteller om dette, dermed kan man ikke si noe om disse verkene før det er for sent. Når det fortelles om generelle trekk ved kunstens stilling i samfunnet, overvar vi at kongen kom med politivakt og vi slapp inn rett etterpå da Harald Rex gikk opp trappa, men der var det for fullt til at det ble mer innslipp, så vi måtte vente og dermed var det det som ble poenget denne gangen, det ble vin ute på balkongen eller hva man skal kalle det, videre er det ikke vidrig dette her i det hele tatt, dette er mitt inntrykk, at kunsten i dag ikke glemmer sin virkelighetsforståelse, dermed er det greit dette her, vi kom ikke helt fram denne gangen, men dette skal gjenta seg, vi venter ikke i spenning, Høstutstillinga før og nå, vi fikk en venn der og en til og ikke er det meg berømt i tilfelle barnefri for kunstnerinner og heller ikke dette er nå noe å mase med for øyeblikket.
Kunst, hva er det, et kunstverk er ikke noe å bekymre seg over, annet enn som flopp, for i dag er det noe som gjelder, i morra noe annet, alle kunstverk er døgnfluer.
Tro om ikke bildet som frontes her er like bra som ethvert annet,
Nei, tro du meg, det er meg ikke likegyldig dette her for øyeblikket, der man ikke skjønner kunst noe sted i den betydning at man er forvirra og hvem som kom til første juryering, det er Trojansk Hest, som vi var, som presseklipp i det grønne, vi driter ikke ut noe som helst, heller ikke kunsten, og det er ikke meg i mot å slutte med dette.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: