I Torggata

Skjevt blikk, fløytespillende, fortryllende, bakfra en stemning av flid, malerisk over disk, Kaffeglasset forskjønnende, pub darling! Om kvelden til nytte, her kan vi bytte frimerker, ikke tullerusk av dette. Fortid, nåtid, fortvilelsens sang om det grøtete i samtalene, dette gjør underverker, musikk!
I bredden danser man på natta på Cacadou i fint driv, ikke flid og spetakkel, ikke det, nei. Fellesløsninger for fjøset, på Møsvatn, sanker en type mennesker til samarbeid over en lav sko.
Der kom det noen gitt! En jente på to hjul, parkerer sykkelen brått og hilser, tar det pent, nei, jeg føler meg beledd, bak min rygg, for jeg går her alltid og er en skikkelse.
Hvem er de andre, alle de andre menneskene? Gata er for alle, heter det, kan man si, men alle her i gata driver med sitt, forståss, help!
Umaken verdt? Ukraina leder gruppa, snuppa, en loop rundt i gata, i dag spiller Irland for full musikk!
Hva som skjer, hva som snakkes om, hva som tematiseres, hva det dreier seg om, her.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: