Innafor

Kviteseid

Innbill deg at du er rik. Hva denne innbilningskraften kan gjøre for deg. Du er innafor! Så er du utafor, blakk og forslått og banka opp og kasta i rennesteina. Faen
Hva foretrekker du, gentleman med hatt og stokk! Too big to fall sa de om Wall Street – børsen før krakket
Nå stiger boligprisene med tosifra prosent hvert år, i Sverige oppi tjue! Wow!
En ny bølge synes på gang. Feett!
Da kommer surferne, og boliger er hot investeringsobjekt, igjen! Gud vet for hvilken gang! Surferne synes det er dritfett!
Ok man ser mentaliteten, etter oss kommer syndfloden! Hvilken bølge! Wow! Man surfer på bølgen som en pyramidal elektriker, eklektiker, lager sjapper med en dæsj av både det ene og det andre, feett!
Du er INNAFOR. Peker nese til søpla, de som ikke har klart seg i konkurransen, mistenker gamle venner for å ville låne penger av deg, det har du faen ikke råd til! Investere!
Fetter Anton fikser seg et investeringsobjekt, Hausmania kulturhus, feett!
Gomler på skonrokker og fryden vil ingen ende ta! Espen Pay og hele bøtteballetten!

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: