INVEST CLOTHING

Hausmania Session

Ditt talent er din beste ressurs. Det kan ikke skattlegges; den kan ikke konfiskeres. Du kan ta den med deg, uansett hvor du går. Når du investerer tid og penger for å forbedre deg selv og lære nye ting, er det ikke en utgift – det er den beste investeringen du kan gjøre.

Investeringer kommer i form av både tid og penger. Du kan investere i tankene dine ved å lese for å utdanne deg selv innen ethvert forbedringsområde. Dette koster tid, ikke penger. Du kan delta på treningsarrangementer som krever en investering av tid og penger. Du kan investere i helsen din ved å investere 30 minutter om dagen for å gå en tur.

Din investering hjelper din evne til å lære andre. Du kan dele det du lærer og gi verdi til andre. Du blir en ekspert i din krets. 

Skulle du velge, eller bli tvunget, til å bli gründer, kan eiendelen som er talentet ditt, overføres. Når du investerer i deg selv, forbedres forståelsen av bedriftens forretningsmiljø. Du er bedre posisjonert til å drive din egen virksomhet.

Du vil se ansettelseshjelp som en investering, ikke som en utgift. Din bredde av kunnskap vil hjelpe deg med å utvikle nye ideer for virksomheten din og vil øke sjansene dine for økonomisk suksess.

Ditt talent er din beste ressurs. Den er bærbar, den kan ikke beskattes og den kan ikke tas fra deg.

Læring stopper ikke med din formelle utdanning. Å investere i deg selv er den beste investeringen du kan gjøre. Fortsett å lese, ta kurs, delta på seminarer og arrangementer og invester i talentene dine.

Sulli Sulaiman, gründer og designer

Følg INVEST på Instagram

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: