John Wayne

Kamp mellom Tottenham og Norwich på Ocean, i og med at man har en greie på dette Tottenham, fra barnsben av, er det meg en greie å ikke kikke på forholda for dette er snø fra en fortid som jeg ikke har peiling på i øyeblikket, jeg friker ikke ut på noe lag, ala Tottenham Hotspur, som heter Spurs på fint, Tottenham oppfatter jeg som et litt godt lag, som er i del to av Premier League, for tiden, mer om dette siden, i vår ufordøyde opptatthet av engelsk fotball i Norge, er jeg i Berlin og feel free, Brann er greia, men dette Tottenham er godt å se i fri stil og jeg husker Ardiles som gjorde Tottenham til et godt lag en gang.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: