Pepperkakevoodoo – jula varte helt til påske.

grefsen_kirkegaard_fullmaane_ft

For å komme seg ut av en konflikt kan man enkelte ganger forflytte seg fysisk, bite tennene sammen, overse  eller forsøke å samtale med motparten. Når ingen av disse metodene funker kan det skyldes at motparten er en rigid manipulator, har et unormalt stort behov for å kontrollere omgivelsene, er så sykelig sjalu at vedkommende ønsker å ødlegge for andre, eller rett og slett har en tilbøyelighet til å hente livslyst og virkekraft ut av konflikter og dramatikk. I slike tilfeller kan det se mørkt ut, men ikke gi opp. Det finnes nemlig enda en utvei: Pepperkakevoodoo.

(klikk på pilen oppe til høyre for fullstendig bruksanvisning)

Pepperkakevoodo går ut på å omkanalisere dårlig energi – den vendes gjerne mot personen som har generert den – eller i det hele tatt å uskadeliggjøre plageånder, maktmisbrukere og andre sosiopater.

Bildene under er hentet fra et enkelt rituale bakt, stekt, galdra og gjennomført på Grefsen kirkegård under forrige fullmåne 27. mars, 2013.
[nggallery id=6]

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: