Karikatur

Torggata Blad har invitert en profilert karikaturtegnerduo til å kommentere dagens boligmarked, men de fikk tydeligvis kalde føtter i siste sekund og sendte oss følgende:

cansored
Ferdigsensurert karikaturtegning

Begrunnelse:
Vi tar ingen sjanser.
Vi legger bånd på oss selv.
Hvis det er så jævlig viktig med ytringsfrihet, får noen andre stikke hodet sitt fram. Vi gjør det ikke.

Hilsen den minste og mellomste Bukkene Bruse.

——-

Redaksjonen respekterer valget, men skulle gjerne ha fått utdypet det ytterligere, gjerne i et intervju. Gjerne med spørsmål av typen: Hvor viktig er ytringsfriheten for dere på en skala fra 1 til 10, hva gjør dere når dere skeier ut og hvem ville dere helst ha stått fast i heisen med? Det har dessverre ikke latt seg gjøre å få tak i verken den minste eller den mellomste Bukkene Bruse – og da spør vi oss uvilkårlig: Kan de ha kommet ut for et nettroll? Vi husker jo med gru hva som skjedde med den største Bukkene Bruse for en tid tilbake. Måtte han hvile i fred for hets og sjikane på det evige internettet.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: