Karpov Not Kasparov på Hærverk i kveld


Karpov Not Kasparov er en av Romanias heteste eksportvarer på musikkfronten. Deres album «soundtrack for a game of chess» har vakt internasjonal oppsikt og ble kåret til månedens album av Vice Mag når den kom ut. Deres seneste album, fjorårets «the vocal edits», har høstet hyllester. særskilt i hjemlandet hvor det omtales som «beste rumenske elektronika» og «beste album i de siste 30 års rumensk pop» av framtredende musikkjournalister og bloggere.
Live er KNK et minimalistisk fyrverkeri av et show, hvor det spilles på stil, musikalitet og artisteri i en sterk og overbevisende kombinasjon, med en dæsj av burlesk teater og gode porsjoner humor. Gårsdagens show sjarmerte det glisne publikummet på Hærverk i senk, slik at de alle vil komme tilbake i kveld.

Dagens forestilling baserer seg på deres spesialkomponerte lydspor til en russisk «avant-garde» stumfilm fra 1934, Schastye (Happiness) av Aleksandr Medvedkin. Dette showet har vært framført i flere europeiske byer i løpet av de siste 4 årene, men i kveld for første gang i Oslo.
Søndag 3. september. Kafe Hærverk, Hausmannsgate 34.
Lenke til FB-event har

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: