Katarina Husers kunst

Katarina Huser, ekspressiv maler og tegner og performance artist, stiller ut på Café Tamara fra søndag 9. august, i forbindelse med cafeens 25-års jubileum.

Katarina kunst

Solsikke / Sun Flower

Katarinas stil er plump-estetisk, slår det meg. I forbindelse med det hun informerer om, der hun maler abstrakt og tegner konkret, er det en slående likhet med van Gogh’s eksplisitte natur abstrahering. Vincent van Gogh malte også helt konkrete scener, som sko, og kafeer, hans naturbilder gled etter hvert henimot det rent abstrakte.
Katarinas grep om tegninger, Oslo Melancholia, det som nå stilles ut, en del Oslo punk bilder, om forna dar og grep for å besjele utesteder. Noe hengt opp på Café Cacadou. Torggata 27. Grep, hun har feminisme som bakgrunn i bilder og performance, er inspirert av nasjonalromantikk opp av dage og er i bohem tenkning.
Mytologien rundt Katarina Husers vandringer i byen der hun treffer Vera og Helga nattestid og alltid er et selvfølgelig sentrum.
Hennes blikk er opp av dage vidunderlig og effektivt, der hun er på natur skjønnhet og bevarelse, til det genuine i alt.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: