Kommentar

NRK_radiohuset_Marienlyst

Før var nyheter noe man våkna opp med. Radioen sto alltid på. Som storm. Man spiste sin frokost, gikk på jobb, diskuterte nyheter i lunsjpausen. Nå er det slik at man diskuterer nyheter, som folk forstår selv i egen hverdag, som det amerikanske presidentvalget, der vi ser konsekvenser av valg, og vi sitter her slukøret fordi politikerne ikke fås i tale.
Den politiske elite taler over hodene på folk. Vår hverdag er ikke medregnet der. Overflow av nyheter på radio, som gjentas utover dagen, gjør noe med oss, det er som det snakkes til andre enn oss, nyhetsreporterne snakker bare til hverandre. En koseklubb NRK, hva er poenget.
Jonas Gahr Støre ble spurt på radio denne uka NRK Politisk kvarter om han skjønte at hans argumenter ikke nådde fram, for han går tilbake på gallup? Et springende punkt, dette er visvas! Korrupt! Dette er ikke forsøk på meningsdannelse!
Meningsdannelse skal foregå via argumenter, der tema skattepolitikk skal belyses via en del sider og man skal kunne få et grunnlag for eget standpunkt. Argumenter skal bringes til torgs!
Torggata Blad setter seg da fore å gjøre noe med dette.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: