KREDD

[vc_row row_type=»row» text_align=»left» css_animation=»»][vc_column][vc_column_text]

I forbindelse med forskjellige forhold er Oslo byutvikling på det private nivå å foretrekke. Hvor kan du bo? Hvor vil du bo? Hvem vil du bo sammen med? Hva vil du jobbe med på fritida?

 

Vi skal på møte om byutvikling i aften og konsentrerer først det private her, først et om et kulturhus’ utbygging, Hausmania, eid av Oslo kommune, så Aftenpostens byutviklingskonferanse, på Sentrum Scene, med foredrag av en rekke aktører i feltet, 3 timer. Første møte er på Eiendoms og byutviklingsetaten i Oslo kommune, Christian Kroghs gate 16.
Der får vi vite hvem arkitektene er for planen der,PIR 2, to haller mot Akerselva, investeringskapital 50 millioner, dette er freda, det møtet, alle snakker om “EBY”, slår om seg med disse idiotiske kodeordene, som folk flest ikke har peiling på, skikkelig stygt.

 

Avstanden til den almene befolkning blant utbyggerne er bare veldig farlig!
Rus og psykiatri, det snakker man ikke om i slike saker, trist, men sant, og dette med bråkmakere i villabebyggelse og pønke folk med epleslang og tagging, intet mindre enn Majorstua bør tagges rimelig mye mer ned!
Det sies at folk stifter familie. Er en familie da en stiftelse? Hvorfor ser du aldri en sunnmøring som griner? Fordi alle sunnmøringer er sutrehuer!
Vi sitter på konferansen i baren og ser ingen sunnmøringer her, hvor er de når vi trenger dem?
Hva er det godt byrom for deg? Slik begynner konferansen, vi sier at ja, da veit vi hvor vi er, hva betyr Byrom? Ikke noe folkelig dette nei, shit,vi er i gang. Kjempegøy.
Vi skal destruere disse orda der i løpet av reportasjen.
Der kom Raymond Johansen, byrådsleder, hva er det han drikker? Foreløpig ingenting.
Sørheim og Asker fra Aftenposten er konferansierer her ser det ut som, innafor.
Tema, ha noe pent å se på i Oslo når man spiser og drikker. Bra.

 

Så kommer Aftenpostens byutviklingskommentator Erling Dokk Holm.
Hva er det han sier? Ingenting. Folk sier så mye rart. Folk gjør nok seg selv vondt mer enn de har godt av. Trist. Stemningen er på topp, blant tilskuerne, som kan konversere om dette på Nordstrand i morgen så godt det lar seg gjøre. Narrativet for dette møtet er følgende: Folk er dumme.
Dokk Holm sier han ikke kan ta med arkitekurprofessorer fra Italia på Scotchman. Jaså. Han tar helt av. Innafor.
Javel, hva slags sykdom er det han lider av? Asperger? Et eller annet feil fokus er det han har hvertfall, fullstendig over mål dette her.
Jeg lurer på om jeg har fått nok av dette.
Ha det.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: