Kryss

Oslo City P-hus mot Jernbanetorget fra Gunerius bak her er det Stenersgate og ikke aviser og nett på gateplan skjer det ting og tang og hva foregår i huene til folk. Nei, vi er der som det skjer og noen snakker med hverandre ved disken her, dette er et reportasjested på morran fra nå, Kos deg.
Eklatant ubevisst blant folk som vanker her og folk som jobber her og det blir påfyll utover dagen som er lang som magen.
Tillit må skapes alle vegne og vi går ikke rundt og intervjuer folk, hva de er opptatte av, jeg ser meg om og ikke i vrede.
Boys of Europe, en fremmedfølelse tar meg som da jeg var i Stuttgart før jul på en kaffebar jeg fikk etablert meg på i Stadtmitte, da kunne jeg sove, roe meg i dette landet, ble befestet i Tyskland. In Deutschland!
Folk og fe, det forsvinnende lille i det uendelige store, meg, vi, oss som leser dette og hverandre i media vet vel det at det fins arbeidsdeling der de som jobber her på Bakeriet er godt fornøyd med jobben her på baksida av Gunerius, her er stille.
Torggata Blad for folket, i en gem greie med en del folk som går forbi og vi ser forsiktig opp og står ikke i med dette som er en reportasje fra morran alltid heretter

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: