Kulturverkstedet

kulturverkstedet

Dog Age, band, på gang med ny skive, vinyl, Dog Age, fra 1987, fint!, med Lars Beckstrøm, Harald Beckstrøm, Jørn Smedslund, flere, vintage, dette er kunst! Oslo. Nå, i det stille i bakgård i Torggata. Nr. 21. Her er flere band som tilholder, hiphop, hemmelig klubb. Infirmarium, skjærsilden, her kommer man ikke inn uten videre. Egil Monn Iversen har vært her, en planke.
Dog Age psychidelic funk pub dermed brekker man opp til Misfornøyelsesbaren down there i Gaasa, der Christopher Nielsen crew har tilhold. Jeg.
Kulturverkstedet er overalt! Som klubber av denne typen samt spredte øvingslokaler inn bakgårder, dermed fins Enmesher og Dirty Dildo sammen med The Brotherhood og andre storheter, vi er i gang.
Hausmania som det ekspressive stedet nå med egen kafé, snart haller, der Fake Snake vipe’er rundt som en grønn ost og husker ingenting av sine performances. Why?
Hva skal man gjøre? Gatas Haldol-befengte hytte, kan komme til nytte, Cacadou klubb, der folk går og vanker og snakker og tuller og tøyser, der det kommer bander utover hele åpningstiden for å bare kikke!
Yo!
Kulturverkstedet Torggata, der Cacadou er tilholdssted for Oslo-eliten som Tommy Luger m. fl. Ikke minst er dette nytt.
Bassisten som lekte sisten, bassister er Oslos største problem, må vite, der vi liker ikke smørbefengte drittsekker som bassgangvolk, das volk, som bivåner Oslos hornorkestre samt Jørn Simen Øverli med venner i vise.
Lillebjørn Nilsen på Original Pilsen, her er Oslos kulturgate nr. 1. JOR. Ny restaurant i nr. 18, der Knut Hamsun bodde en periode der Yalali lå i Badstugata i front Sentrum Scene og vi gjenopptar forslaget om å omdøpe Arbeidersamfunnets Plass til Knut Hamsuns plass.
Et sveip i Oslo som kulturby er dermed på sin plass, kulturen ut av fjøsa!
Gentrifiseringens essens er å gi kulturarbeidere penger! Nå!

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: