Leder

Torggata  Blad er et sted hvor intet hysjes ned, vi er ikke noe hemmelig politi, du kan si hva du vil til oss om hva som helst, ta opp ting som andre feier under bordet og under teppet, men vi vil ikke avsløre for å avsløre, det må ha kommunikativ relevans. Vi vil opplysning, det er pressens varemerke, det er opplysende å få vite hvem som eier de forskjellige bygårdene, hva de vil med dem, å få eiere slik i tale er relevant og viktig. Få med folk på laget. Hva vil vi med gata? Hvordan vil vi bruke den? I første omgang dette. Hvordan er Youngstorget organisert? Hvem bestemmer over det torget? Hvem er det man henvender seg til for å kunne lage arrangementer der? Hvem skal ha sitt å si? Hvor mye koster det? Hvem eier Clas Ohlson? Hva syns ansatte om sine kunder?

Slike reportasjer er selvfølgelig relevant, likeledes hva folk syns om kaffen på kafé Sør, likeledes hva man snakker om i køen, sånn til daglig, uteserveringens lys, varemerke, observasjoner fra gågata,  hva slags folk som vanker der. Det nære.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: