Magesåret

Det kunne se ut som magesåret bestemte. Fuck, ikke kødd med meg, sa magesåret, jeg er sjefen.

Tekst Fake Snake   Illustrasjon Grandiosa

Du har å være min tjener, sa det, for jeg bestemmer heretter, skje min vilje! Magesåret starta et band som heter Mindfuck. Fete saker, mente gutta, rock’n roll! Dette nappa; bandet fikk en del spillejobber over det ganske land, fikk en posisjon i norsk rock’n roll og ble framført i musikkmagasiner. Magesåret var vokalist på noen fete låter som for eksempel «Drit og dra».

Skikkelig trøkk over dette, sa folk som gikk inn for å gi dem Spelemannsprisen: det har de fortjent!

Mindfuck spilte en gang på Stranda, sponsa av Pizza Grandiosa, alle koste seg i Balestrand, skikkelig rocka opptreden, og de ble varme i trøya i tredje settet der det flagra amøber rundt så det nesten kunne minne om hippietida. Dette er No. 1 rock, uten tvil, som Guns and Roses, som de kovra en del låter av. Ikke ble folk slitne av dette for fem øre, skulle’ru sett!

Klimaks var da de fikk spille support for Ramstein – da tok det helt av!

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: