Manglerud Retning

IMG_7315

Jeg er øvet. Manglerud Spisskompetanses regjeringstid har tilført det norske fotballandslaget etterlengtet målteft. 2-1 mot Bulgaria lar seg høre, da er vi på banen igjen. Selv syns jeg meget er gjort, det å skyte fra kloss hold er det vanskeligste av alt. Manglerud Dømmekraft sier at det dreier seg om frihet. Nå er det slik å forstå en del som skjer, Torggata Blad var der ikke. Vi bestemmer hva som er sant, hva som er nyheter. Omvendt Robin Hood, mener KrF om regjeringens statsbudsjettforslag, det er en nyhet.
Ta tak, det er Håvard Nielsen som scora seiersmålet, en klassescoring, sa noen, ikke så fin scoring sa han selv, jeg så ikke kampen.
Morna Jens, typisk norsk, Jens er NATO-sjef, det er bra.
Når vi støtter Jonas Gahr Støre som ny statsminister i Norge, er det også legitimt å si at vi støtter KrF i deres kamp mot Høyre og Frp. Følg etter, Trine!

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: