Massivt politiangrep mot Hauskvartalet!

HausmaniaDette skrives etter en søvnløs natt, mens politiet rykker fram mot protestaksjonene som har hatt tilhold i kvartalet siden 7. mai. Nå er bekymringen hvor langt politiet har vilje og hjemmel til å gå, og om det er noe som hindrer dem i å gå til angrep på bokollektivet Vestbredden, Hauskvartalets eldste og best fungerende enhet. Foreløpig meldes det om 4 anholdte i en politiaksjon som i følge rapporter sysselsetter 30-40 politifolk. Det må være fler, gitt at hvert kjøretøy som brukes må betjenes av minst en person. Aksjonen kan komme til å pågå utover i formiddagstimene og medføre noen trafikale utfordringer.
Mer fra Nrk

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: