Monsun

Svinging the blues! I sus og dus! Kultur support i Torggata danses bifallende! I provinsens skygge fra Provence er det utsikt fra andre siden av Middelhavet, her Café Provence sin utsikt i den skyggefulle streeten. Fra en annen tid, fra Albert Camus’ bråkete fotballbane i Alger, han sa at alt viktig i livet har han lært gjennom fotball. Den fremmede!
For seg selv og andre!
Fremmedarbeidere, kalte man noen før i tida, nå brukes begrepet Innvandrere, om alt, ikke heller gjestearbeidere, det høres ikke, innvandrere for kortere eller lengre tid, de som drar tilbake og ikke. De vandra inn fra 1970 etter Bangla Desh krigen der Bangla Desh gikk ut av Pakistan og danna egen stat i Bengalbukta, Bengalistan!
Torggata som en jordens Bramaputra! Vi legger ikke lokk på kulturen lenger! Yo!
Å finne den etterlengtede ro her, er nødvendig for et større fellesskap, her på Provence kikkes det i kaffekoppene av gammel vane og herrene sitter her syndige.
Å vite mest mulig er alltid poenget der Muhammed ruler i religion pluss fritid der kvinnene ikke sitter, dette er Middelhavs kafé all over, ikke world wide, synd.
Her er løsningen klar og foreslå rabatt for kvinner her, på en måte, trekke dem hit mer naturlig, dette herrevelde som religion i stort er trist.
Religion som opium for folket, der de knasker trøfler, ikke tøfler, sukkerertaberta! En flirt!
Folket uutgrunnelige bibeholdelse av hofteholder, mor Ingers mathus ligger for tiden ikke i Mathausen, Deutschland, der faen veit.
Café Provence, stråler fra det indre Afrika! Utsikt til innsikt på denne siden av dammen, der ikke madammen går og vi var der ikke!

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: