Møte

Som Marianne Bredesen pleier å si, i påvente av reaksjonene på det nye prosjektet, er jeg en zombie Maleren Anne Marte Archer sitter med en norsk kunstner med bosted London, han er meget inspirerende, sier Anne Marte, og Marianne stemmer i. Hoi!
Han er litt på name-droppern, sier Marianne så, om en kollega i Frankfurt, glødende mennesker!
Tore Holberg, som engelskmannen vår heter, er litt stille og forsagt, som mange kunstnere, sitter rolig og vi aner at et storverk er på gang.
Vi blir med dem på Bonanza på Youngstorget, et herlig sted med pittoresk utsikt, skjønner at tidene har forandret seg, denne markedsplasse gynger polemisk til minne om arbeiderklassens storhetstid.
Marianne har et økologisk kunstprosjekt bak seg, mot de polske skoger, noe hun gleder seg veldig til. Et glass wyborowa istemmer. Na zdrowie!
Fransk stemning på Café Provence er forlatt, med italiensk islett, nå kommer man inn på kveldingen, Oslos høydepunkt, torsdag, for øvrig en ettersommeridyll uten like.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: