Myte

 

Cacadou del Mare, en sjøfugl, som svømmer i havet, under vann, ble sett på en togreise under Middelhavet fra Zaragosa i Spania, toget går på bunnen der, en kinesisk forsker så denne fuglen svømme der, en sjøkakadue, gjorde sine observasjoner på vei til Mallorca

Vel, ikke Mandalay, nei, på Cala d’Or ordnet han informasjonen og kom med en pamflett til bruk i en del underlige sammenhenger der Torggata er en elv som frukter oss og man betrakter denne veien fra Sara til Cacadou som en vandring i det hinsidige.
Svett bader vi i folkehavet og ser meg selv ikke blå i trynet gjennom denne passasjen opp til en sushirestaurant inn en dør der jeg tørker meg på hvitt håndkle og får servert denne flotte porsjonen! Fest! Videre inn i dim sum lekre retter og man får en vietnamesisk suppe og i det hele tatt mat fra alle verdens hjørner, godt!
Bjørnen sover i sitt lune hi der man drar rundt og finner Torggata Bar med smekker servering, tøft, et utall ølsorter, verden er her i Torggata med en gjev butikk på hjørnet i hvisling og surmulig for det første der vinden tar en til motsatt gatestump, den første gågata her som begynner ved Stortorget der vi stopper på Nille og er innom Clas Ohlson, high class Olsson kommer her og sier sitt og mener en masse som folk tar på alvor og vi har en gin tonic i en bar og humrer over liv og levned, så en tequila sammen på Caca og der begynner vi.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: