I forbindelse med en følelse av smerte, er det meg pålagt å drive politikk. People’s Arbeidersamfunnets plass, er en liten restaurant, som har passord Karl Marx til internet, ok. Facta non verba, står det her, det oversettes med deeds not words, i dag er det slik å forstå noe med å la handling følge etter ord. Ikke bare preik!
Spansk sted synes det meg, en gulpen stemning her blant mannfolka, dette må være det man kaller spansk macho.
Alfa ulv på pulver, slike menn er malt av Goya, parodiert til hælvete.
Nei, dette er ikke fint, og man minnes Almodovars film Bind meg elsk meg.
Det finnes ingen norsk filmskaper på linje med Piero de Almodovar, med denne Attame, nei, dette er nivået. Norsk film er komisk i forhold til dette.
Almodovar har skapt klassikere, ingen norsk filmskaper har det.
Sånn det ER.
Spania, er et lukket land for meg hermed, der dem ser på folk som kommer inn med en slags tyrefekterholdning ut fra en type dukk for det fremmede.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: