Når kun det beste er godt nok

Annonse for Bling & Bling AS

Julen er en tid for omsorg og generøsitet, og er en gyllen anledning til å gi de nærmeste akkurat det de drømmer om – eller det de ennå ikke vet at de ønsker seg. Men hva gir man til laksemilliardæren som har absolutt alt?

Vårt svar på spørsmålet er dette maskuline smykkesettet med naturtro utforming av lakselusens tre livsstadier.

Disse uhyre eksklusive smykkene i diamantbesatt 24-karats gull er skapt av noen av Europas aller dyktigste og mest banebrytende smykkedesignere, og er laget i et svært begrenset og nummerert opplag.

På baksiden av slipsnålen venter en ekstra liten overraskelse som gir den heldige gavemottakeren økt kulturell kapital: En inngravert hilsen fra en berømt sportsstjerne eller kulturpersonlighet etter eget ønske.

En glede å gi – en fryd å få

BLING & BLING AS
Added values since 2008

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: