Nav Anal

NAV-skandalen ble på mirakuløst vis feid under teppet uten større konsekvenser for de ansvarlige, og koronakrisen kom beleilig for de som så seg tjent med at den kollektive glemselen snarest mulig senket seg over landet. Dette kunne ikke Foretaket for innbilt sannhetssøkende virksomhet (heretter: Foretaket) slå seg til ro med.

Tekst Foretaket Konsept Fist House

Under vår utrettelige kamp for å bringe sannheten for dagen, har vi kommet over ytterst urovekkende dokumenter lekket fra hemmelige kilder i NAV. Disse viser at NAV-ledelsen ikke skyr noen midler for å få sine ansatte til å realisere politikernes skruppelløse innstrammingspolitikk. NAV har innleid hjelp av konsulentfirmaet Fist House, som har utviklet et saksbehandlingsmøblement med det noe plumpe navnet NAV ANAL. Møblementet skal på sjofleste vis brukes til å manipulere NAVs saksbehandlere for slik å virkeliggjøre de klamme drømmene til topplederne i NAV og innsparingsivrige politikere. Vi i Foretaket ser det som vår plikt å avsløre den usmakelige planen, og presenterer med dette de hemmeligstemplede dokumentene (teksten og illustrasjonen som følger) eksklusivt for Torggata Blads lesere.

NAV ANAL, mod. AA-2020-HOHO

– funksjonelt og smakfullt utstyrt saksbehandlingsmøblement

Det er ingen hemmelighet at det i uminnelige tider har vært spesielt én mellommenneskelig aktivitet som har hatt større effekt på beslutningstakere enn noe annet: rumpeslikking.

Dette har konsulentfirmaet Fist House inngående kjennskap til. For å sette rumpeslikking i system har vi på oppdrag for ledelsen i NAV utviklet et perfekt redskap, nemlig NAV ANAL – et saksbehandlingsmøblement som sørger for at kontakt mellom søker og saksbehandler kun foregår mellom deres ulike kroppsåpninger. Ved hjelp av NAV ANAL kan saksbehandleren arbeide konsentrert og skjermet uten å måtte bekymre seg om den støttesøkendes bebreidende blikk, og samtidig bli oppmuntret av lett og liflig stimuli nedentil. Rumpeslikkingen besørges av den støttesøkende selv, slik at h*n dermed blir avskåret fra å komme med distraherende ytringer.

I Fist House mener vi løsningen vil legge til rette for en mer friksjonsfri saksbehandling, og vil innebære en formidabel ytelsesmaksimering både med hensyn til kvalitet og effektivitet. Møblementet tilbyr høy komfort og tilfredsstillende hygieniske forhold. Samtidig legger det til rette for enklere og mindre byråkratiske vurderingskriterier – noe som vil oppleves som en lettelse for både søkere og saksbehandlere.

Møblementet består hovedsakelig av tre deler: Et skjermbrett med en åpen rumperamme, en kneleskammel og en lene-/lesebenk. Skjermbrettet er utført i et stabilt og allikevel lett materiale som med enkle håndgrep kan klappes sammen og transporteres hit og dit. Rumperammen er polstret i et materiale som er komfortabelt og tilfredsstiller internasjonale hygieniske krav.

Møbelfakta

Møblementet er utviklet og utprøvet etter seriøse vitenskapelige prinsipper og er godkjent av møbellaboratoriet i Huutojärvi (Finland). Møblementets styrke og holdbarhet er testet med statiske så vel som dynamiske belastninger av bl.a. rumperamme, lenebenk, kneleskammel, belastning av reguleringsmekanismer, støtprøve og slagtest av rumperamme, slagprøve og fallprøve på skjermbrett. Overflaten er testet med hensyn til motstand mot forskjellige typer væsker, sopp- og bakterieangrep.

Fist House
Oslo, 22. januar 2020

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: