Norge

IMG_1932

En stemningsrapport fra Torggata, i en type skjelv, etter en dag, i vånde, når man snakker om Bruce Springsteen blir folk myke. Småbyartisten, My home town. Å spise kebab til man spyr, der man snakker i enkle vendinger om det som fins i verden, inkludert sex, for tiden, ok.
Nei, det er ikke noe som skjer her, foreløpig, vi er her og på vakt. Ingentinghet, vi ser på avisenes nettsider, der skjer det ingenting, et blikk til venstre, til høyre, ikke noe.
Å se på folk, forsiktig, tilforlatelig, det øker noe i intensitet nå, der borte en mann, sett, som tar seg en røyk, utenfor Deli de Luca, slikt blir man ikke sjuk av! Jeg tenner meg en røyk selv, i solidaritet, fett! Nå skjer det noe, en pregfull scene, en musiker går forbi, hva med han, man kan intervjue han, etter en plan, ok.
Ikke selsomt, reddsomt, Torggata Blad er på planleggingsstadiet for en bedre verden. Solidaritet! Vi undertrykte røyker, det er sånn det er.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: