Normal

Normal

Tekst og foto Bror Wyller

En gang var jeg normal. Det er lenge siden. Å leve normalt vil si å gå på jobb og se på TV. Å leve normalt vil si å være gift, å leve normalt vil si å ikke være fattig. Normalt sett viser jeg folk fingern dersom de ikke er enige med meg, det er normalt. Ha ha. Nei, vi får se vi får se, på Skomvær fyr er det andre boller, bølger er det der som alltid. Havet består, været er mildere enn før, det er sant, og jeg er som før.

Normal, jeg går i Torggata, jeg spiser yoghurt til frokost, jeg sykler ikke, men jeg er fotgjenger, og setter meg på kaffebar og ser på folk der og har med PC, hei, Torggata Blad til tjeneste! Uvær? Er det greit eller?! Hæ?

Vi er en pressgruppe, vi gir oss ikke, på måfå har jeg hatt en psykisk krise, og det elger seg innpå meg dette her, en forslagen mann er jeg, men ikke håpløs, jeg mista trua på livet, og det er en hendelse, så jeg er ikke korrupt. Det betyr at jeg ikke tar meg betalt for å mene det rette, hu hu! Det politisk korrekte er jo en greie vi i TB vil til livs, har som agenda, Political Correctness, hva er nå egentlig det? Det er for meg et anvendelig begrep, i forbindelse med manglende humor, på det man selv mener, det er humørløs omgang med standpunkter, det blir kjedelig.

Humørløs omgang med standpunkter, det er vel en nødvendig betingelse for å være politisk korrekt, men ikke en tilstrekkelig betingelse, det som er å si er at Torggata Blad er for de som ikke har rent mel i posen, det tyvaktige ved bladet, unnskyld Blekka, er å forstå som en type kriminell tilnærming til verden, vi slår ikke under beltestedet, men like for like, vi slår der du skal kjenne det best, vi er offensive.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: