Odd Start

Odd

Kampen starter hêst. Hvem som er best, er en type teoridannelse, en anelse er tidlig i kampen at Odd er best. 13.28. 17.06 0-0. Odd Start. Dårlig dommer! Faen! Kunsten å spille med dårlig dommer. Vanskelig. Odd fører. Uten tvil klart i tet. Litt kjedelig Odd nå, de har nok vansker med sin gjennombruddskraft. Odd er slappe, nå for lett å lese. Odd bommer straffe. Men kjapt 1-0. Heading. Fredrik Nordkvelle. Gudmundur Kristjansson gult kort for Start. Fredrik Semb gjør 2-0. Godt. Presisjon er det vanskeligste av alt. Solskjær: Det fins ikke gode redninger, det fins bare dårlige avslutninger.
Kunst. Pause, dette er en kamp det står respekt av, vi leder, Odd. Not so very odd, not break even, vi ser kampen på cafe 33 på Løkka, der kampen foregår i Skien, Skagerak Stadion, for halvfulle hus. Ford reklame i pausa.
Fagermo trener for Start. 2. omgang
Steinar Pedersen Odd.
Cafe Dirty Three, yo, her går flere kamper og lyden er på på Barcelona-Valencia, og ikke vår kamp. Fitte. Odd dominerer videre. Kjempesjanse nå! Fullstendig rakner Start! Genialt lag Odd!
Og videre er det godt å se Start kjempe seg til posisjon i 2. omgang de spiller som Brasil! Odd spiller Nederlandsk totalfotball glimrende.
Internasjonalt nivå er dette ja. Godt. Norge er like gode som hvem det skal være. System i front! Drillo og Eggen gjorde norsk fotball, Drillo system og Eggen best!
3-0. nr 16 scora.
Javel gikk. Javel taper denne kampen. Javel!!
Fredrik Semb igjen, to presise headinger fra Odd i kveld, og kampen er avgjort. Javel! Kampen avgjort, her tror jeg nok ikke Start kan komme tilbake. Nok er nok! Odds kvern maler langsomt og effektivt!
Fotballkamper som dette er gode. Begge lag spiller sitt eget spill.
78 minutter, dette er bra. God fotball! Et fåtall med feilpasninger er sett. Start spilte seg til posisjon i annen omgang, men ble passive og gikk på tilbakespill da de var i støtet. Trist. Odd vant på å forstå det helhetlige, Start forble underdogs, som min venn Javel fra Kristiansand som dro meg med på kampen sa at Odd er et bedre lag i utgangspunktet, dårlig innstilling for en supporter! Javel!
Bytte for Odd, Nordkvelle går ut, han som fikk hull på byllen, Odd er ingen raritet lenger! Odd er i toppen!
Odd er meget gode, og solide, og sliter seg ikke ut. Start blir løpende i mellom.