Ok

av
Dario Flo

.
VM i dag, nå Brasil Costa Rica, kjedelig. Ja, dette er bare latterlig. Jeg driter i hvem som vinner. Begynte kl 14. Rett Inn pub, alt er ikke ved det gamle. Sorry. På denne måten ligger man lavt her og jeg er i form.
Jeg fortsetter i dag mest for å se Island, det er kult. Island-Nigeria kl 17.
Slappa av litt, til dette er det å si at Island-Nigeria er interessant. Jøss! 2. Omgang befester seg, Island er i farta! Nigeria får en scoring, forfjamsa ser jeg Island har heva seg betraktelig fra første kampen! 51.32. Terapi dette, for meg, jeg ser den nordiske sjel i fleng!
Nigeria er gode. Island i angrep!
Kampen som den er. Nigeria har en smule fart. Island har vilja!
Volgograd, Stalingrad, vi ser på dette slaget som ikke er å forakte!
Island spiller som noen som ikke gir seg noen sinne.
Pen kamp.
2-0 til Nigeria. Ok. Dette er nok kroken på døra. Trist! Island får straffe og bommer. Faen. Colin Archer, drar til sjøs, ikke er det langt å seile, over dette Norskehavet, til de øyene der i vest. Nå er Island ikke gode.
Island spiller ikke godt, men det er en greie her, at Island snakker som de spiller! Hardt!
Islands tusen år!
Island er et lag som ikke veit.
Nå er Island her i stua, får det ikke til.
Stein og jord holder ikke.
Island er det konkrete spillet.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: