Om de energiøkonomiske arbeidsuføre

olje

Om prisfastsettelse i lønnsutviklingsperspektivet innafor planleggingsaspektet for frekke folk i oljebransjen. Nåomstunder er det fett at oljeprisen ikke lenger er kostnadseffektiv for da kan man si opp folk så da blir Erna blid, og Siv, for man tjener ikke penger på å betale ut penger, så enkelt.
Jo færre ansatte jo mer profitt, det vet man.
Den enkelte arbeider bør oppmuntres til å spare spenn slik at de ikke føler seg uvelkomne i vårt samfunn og kjøper seg ny bil av og til som en oppmuntring til kona som trenger ny kjole. Forbrukerstimulering kaller man dette og det gir mer penger i statskassa.
Bråkjekke embedsmenn kan gå hjem og legge seg, vi kjøper dem opp slik at staten sliter med nyrekruttering som ikke slår og de ligger alltid på etterskudd, en form for embedsverkspionasje er dette.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: