Oslo Punkfest 2012


Obsternasig Forlag arrangerer konserter og familiearrangementer på Langøyene 8 lørdager i sommer. Forlaget ønsker med dette å tilby byens befolkning et lavbudsjetts tilbud av pønk, poesi og moro for unga i en sommerlig og idyllisk ramme av strand og fjord og båtliv.
Langøyene på sommeren er Oslo på sitt beste!

Forlaget har inngått et samarbeid med Strandkafeen på Langøyene, som bidrar med scenetelt, sanganlegg og logistikk. Utover dette er framdrift, organisering og avvikling av arrangementene nesten utelukkende basert på frivillighet og entusiasme.

Arrangementene vil følge et todelt mønster hver aktuelle lørdag.
På dagtid presenteres et program for barn. Utover dagen byr forlaget på taletrengte poeter og mer eller mindre musikalske opptredener. På kvelden blir det konserter med lokale og tilreisende band. Musikkprofilen vil hovedsaklig være punk/hardcore, men ikke utelukkende. Det vil ut over sommeren bli musikk for bortimot enhver smak, med garantert unntak av elektronika.
Første arrangement gikk av stabelen 26. mai, deretter følger 4 lørdager i juni ( 9., 16., 23. og 30.) og 3 lørdager i juli (14., 21. og 28.)

 

Oslo Punk Fest 2012 Langøyene:

  1. juni: Eskatol. Summon the Crows. Dømt. TöT. Headcleaver.
  1. juni: Jenkem Warriors. Salongorkestret. Shocktilstand. M fl
  1. juni: midtsommerfest!  bøyen beng. Dødøge. Dromedar. Gautomatikk. Ablai Roots. Børge Johansen. Harald Frøysa. Bernhard Briis Band. Flea Market.
  1. juni: Direktivet. Faensmakt. Oslo Dub Club. Zombie Steak House.
  1. juli: Succuba. Ticking Bombs. Inner Killer. Spyrunka. Grevling Batong.
  1. juli: Tonehjulet Kräftpest presenterer: Göttemia.  Norsk Råkk. M fl
  1. juli:  Bitch Boys. Kronofogden. Bombfors. Ztøy. Ya Basta. Vold I Hjemmet.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: