Oslo city

.
Kravstor skal man ikke være, her ved inngang bakfra sitter man og føler på stemningen i dag lørdag. 1. mai på mandag, og alt klaffer. Man har for seg en type partipolitikk her i Arbeiderpartiet som går på Alle skal med. Vil alle med? Hvem vil ikke med? Hipsters vil neppe med, men det er i mitt parti som så mange andre steder såkalt moderne mennesker, som fryser på ryggen av høyresida men likevel er dog å betrakte som hipsters, folkelige fjols, kan man si, intet kameraderi der i gården nei! Ha!
Jeg føler meg beleven og skjelvende, partikamerater er jo det som har min interesse, bygge partiet fra gata.
Ærlige fjols er de jo hvertfall, når man er i partiet er man i partiet mitt og har rangen.
Tjenerskap og eierskap til produksjonsmidlene, en mobiltelefon er et produksjonsmiddel, samt en datamaskin, fra en fabrikk, ikke LaCoste, eller noe sånt fashion, mobildesign er brukbar, samt pc design.
Ellers kan betrakte dette med bruksrett til produksjonsmidler, en trikk er da et produksjonsmiddel som er brukbar den også, for en billig penge, samt tog og fly, transport er billig.
Rettighetene til transportmidlene, i denne midlere krets beveger vi oss mot hverandre og fra hverandre hele tiden.
Synspunkt Oslo city, der folket forefinnes en lørdag i nesten mai og vi bivåner folks stil, klær, smak og behagelig luntende gange.
Det flyter her, i rytme.
Oslo city, en blues lages dermed, om denne bygningen som er høyere innvendig enn utvendig, på den måten at hallen er så jævla høy at det skinner sol gjennom fra Gud som er kjøpesenterdjevelen, beskrevet inngående i denne politiske analysen slik at man fryser på ryggen.
Fnys! Det politisk korrekte i å si at kjøpesentre er møl, er jeg ikke på da, mer dette datastyrte kjøpehotellet hvor du kan få kjøpt alt mulig rundt deg, på gata i trappa og i det hele tatt ikke meg imot at mennesker møtes nei.
Sosialisme nedenfra er å ta folket på alvor, Halvor!
Sosialisme nedenfra, et jubelbrus fra det hinsidige tar meg og bedrevitere får bare gå hjem og få rævva i gir for vi skal vinne valget!

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: