Oslo Faenskap og Zombie Steakhouse på Cacadou

Fordi det er søndag er det konsert på Cacadou i Torggata. Fett. Vi er her og hører det første bandet Zombie Steakhouse og humrer litt, og så er det Oslo Faenskap, og vi undres på om det er forskjellig. Morra ri! Old school dette her, men det er meg kjært å forsøke å forstå dette her, sette det i en tradisjon, det første minner meg om Led Zeppelin. Pause.
Folk er litt i det fri her søndag og det er humrig stemning og dette er band som vi ikke kjenner, vi har fra sikre kilder at ingen andre venner av oss heller kjenner det, så dermed er vi objektive.
Popcorn i pausa. Og dette er ikke kino. Pausa er i grunnen bra, om ikke bedre enn det første bandet. Skål! Mulig musikken har rensa lufta en smule. God stemning!
Dette er hardcore blackmetalpønk og greier og skriking og vi minnes Pablo Incasso i går på Teddys, som vi bare så forprosjekt til, en hatt, på Harmed. Ingen hanrei.
Vel, mens vi venter på neste bandet, Oslo Faenskap, skjer det en oppbygging her av en stemning, hvor dette vil bære, vet bare jeg, nei, jeg tror dette neste bandet ikke har interesse.
En intuitiv eksplosjon av noe skikkelig konformt.
En forutforståelse. God stemning kan man imidlertid skape, vi prøver å få intervju med bandet, men de er i koma.
I bakgrunnen er det noen som danser i gata, rockering, 2 stk, det likes. Hva med publikum, hva mener de?
En sa: Motorhead er bedre. En annen snakker vi med nå, og det er en grepa kar her som snakker med bartenderen. Fett.
Skal vi drikke sprit? Mulig det er nødvendig for å få opp stemninga her.
Nå går bandet på, og vi venter i spenning til noen trommelyder. Mix. Einar Gerhardsen, oppkjøring til 1. mai, og natta til som er i morra.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: